ΓΕΜΚΑ, Υγειονομικές Εφαρμογές, Απεντόμωση, Μυοκτονία, Απώθηση Πτηνών, Μυοκτονία, χορήγηση φακέλου απεντόμωσης και μυοκτονίας, συσκευές απόσμησης και αρωματισμού, εντομοπαγίδες, Κατσαρίδες, απώθηση ερπετών, ψεκασμούς για κουνούπια, εφαρμογή σε πολυκατοικίες, διαμερίσματα, μονοκατοικίες, χώρους εστίασης, αναψυχής, γραφείων, ξενοδοχείων, μαζικής συγκέντρωσης και μεταφοράς
Γέμκα

Newsletter

Ενημερωθείτε μέσω e-mail


download

Πλήρης απομάκρυνση του κινδύνου για παιδιά και ενήλικες σε επαύλεις, παραθαλάσσια, μονοκατοικίες, πανσιόν με αυλές και κήπους, εργοστάσια κλπ.

Αυτό το πετυχαίνουμε με την χρήση απωθητικών ουσιών που ψεκάζονται περιμετρικά από τους χώρους που μας ενδιαφέρουν. Όπου δεν μπορεί να γίνει αυτό διασπείρεται κοκκώδες υλικό όπου έχουν προσροφηθεί τέτοιες απωθητικές ουσίες.

Τέτοιες είναι διάφορα αιθέρια έλαια, ναφθαλίνη, ενώσεις του θείου κλπ.

Τα ερπετά (φίδια) έχουν μια σημαντική θέση στο βιολογικό κύκλο αφού μειώνουν τον πληθυσμό των τρωκτικών. Γι' αυτό στόχος μας είναι η απώθησή τους από τους κατοικημένους χώρους.

Ανάλογα με τον χώρο επιλέγουμε τα κατάλληλα σκευάσματα έτσι ώστε να έχουμε συνεχή προστασία από φίδια για όλη την καλοκαιρινή περίοδο.