ΓΕΜΚΑ, Υγειονομικές Εφαρμογές, Απεντόμωση, Μυοκτονία, Απώθηση Πτηνών, Μυοκτονία, χορήγηση φακέλου απεντόμωσης και μυοκτονίας, συσκευές απόσμησης και αρωματισμού, εντομοπαγίδες, Κατσαρίδες, απώθηση ερπετών, ψεκασμούς για κουνούπια, εφαρμογή σε πολυκατοικίες, διαμερίσματα, μονοκατοικίες, χώρους εστίασης, αναψυχής, γραφείων, ξενοδοχείων, μαζικής συγκέντρωσης και μεταφοράς
Γέμκα

Newsletter

Ενημερωθείτε μέσω e-mail


download

Είναι η απεντόμωση με ένα καπνογόνο σκεύασμα ώστε να ελεγχθεί η προσβολή από ξυλοφάγα έντομα σε έπιπλα, ξύλινες οροφές, κασσώματα, ξύλινα πατώματα αλλά και σε υλικά πλούσια σε κυτταρίνη όπως βιβλία, χαρτοκιβώτια, ρούχα κλπ. Ο υποκαπνισμός είναι η εισαγωγή σε ένα στεγανοποιημένο χώρο ( κενό ή με προϊόντα), ενός τοξικού αερίου σε αρκετά υψηλή συγκέντρωση, για τον απαιτούμενο χρόνο, έτσι ώστε το αέριο να καταλάβει όλο τον χώρο και να σκοτώσει τα έντομα που είναι ο στόχος μας.

Η μέθοδος συνίσταται στην χρήση υποκαπνιστικών προϊόντων τα οποία τοποθετούνται στο χώρο που περιέχει τα προϊόντα προς απεντόμωση. Προηγείται ο έλεγχος της καταλληλότητας του χώρου από πλευράς αεροστεγανότητας ώστε να αποφευχθεί διαρροή του υποκαπνιστικού και πραγματοποιούνται ειδικές εργασίες μόνωσης αν κριθεί απαραίτητο. Η τοποθέτηση του υποκαπνιστικού πραγματοποιείται από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας, είτε στην επιφάνεια είτε εντός της μάζας των προϊόντων.

Οι κλειστοί χώροι στους οποίους έγινε υποκαπνισμός ανοίγονται από έξω και αερίζονται με ανοικτές πόρτες για αρκετές ώρες. Το τελικό στάδιο περιλαμβάνει τον έλεγχο για την διαπίστωση του πλήρους εξαερισμού του χώρου και την παράδοσή τους σε ασφαλή κατάσταση προς χρήση. Η αποτελεσματικότητα της μεθόδου είναι πολύ υψηλή και πολλές φορές αποτελεί μονόδρομο για την ολοκληρωτική απεντόμωση των συγκεκριμένων προϊόντων.